Agafa un full de paper en blanc, i escriu els 12 mesos de l’any.

Tanca els ulls i imagina que només et queda un any de vida. Apunta totes les coses que t’agradaria fer, mes a mes, en forma de llista. Pren-te el teu temps, avui l’exercici potser durarà més de 5 minuts.

Una vegada tinguis l’any omplert, llegeix tot el que has escrit amb calma.

Et falta alguna cosa?

Ara imagina que enlloc d’un any, només et queda un mes de vida. Encercla aquelles coses de la llista anual que t’agradria incloure en aquest mes. Si n’has d’afegir alguna de nova, fes-ho. Pren-te el teu temps, i llegeix-te el resultat. No passa res si dubtes, escriu sense pensar massa el que et digui el cor.

Ara imagina que enlloc d’un mes, només tens una setmana. Subratlla aquells elements que has encerclat, que t’agradaria incloure dins d’aquesta setmana. Afegeix totes les que creguis convenients, i llegeix el resultat.

Ara imagina que només et queda un dia. No t’espantis si no pots incloure cap d’aquelles coses que has apuntat fins ara. Apunta en una llista nova, allò que faries en aquest dia. Què t’agradaria dir, que mai has dit? A qui t’agradaria veure aquest dia? De qui t’agradaria acomiadar-te? Què voldries agraïr? A qui li voldries dir” t’estimo”? Què t’agradaria fer?

Ara ve la part més difícil: Què faries si només et quedés una hora de vida?

Pren-te el teu temps. Llegeix amb calma el que has escrit.

(Llegeix-la després de fer l’exercici)

Amb aquest exercici, si l’has fet a conciència, hauràs descobert o constatat alguns objectius vitals i alguns temes pendents, i les persones que realment t’importen i què t’agradria compartir amb elles. No tots son indispensables, però alguns son molt importants per tu.

No esperis a l’últim moment per dir allò que mai t’has atrevit a dir, donar les gràcies a algú, fer aquell viatge que sempre has somiat, probar allò que sempre havies volgut probar.

Ara posa data a tot allò que vols fer, per vertígen que et faci.

Pots sortir de la teva zona de confort i viure una vida com a protagonista o deixar-te portar per la inèrcia deixant que les coses passin.

La tria és només teva.

¡Haz clic para puntuar!
Votos: 0