Aquí acaba la serie d’exercicis.

Enhorabona, has arribat fins al final! (i si no és així, pots continuar ara amb la resta d’exercicis, i deixar aquest per l’ultim dia, no passa res, els trobaràs tots al blog

Fes un repàs a tots els exercicis que has practicat aquests dies. Pots entrar a cada un dels exercicis per recordar-lo si no n’has pres nota.

Què has après? Ha canviat alguna cosa? Notes quelcom diferent? Apunta en un paper totes les millores, allò que t’ha costat més i allò que t’ha costat menys, i tot allò que t’emportes. Guarda-ho per si algun dia necessites recordar-ho.

Amb els 21 dies has creat l’hàbit de tenir una actitud positiva. Si t’han agradat, pots incloure els que vulguis a la teva dieta diaria, ara son teus. A partir d’ara, sempre que vulguis, fes un Parèntesi i somriu :)

 

¡Haz clic para puntuar!
Votos: 0